mandag den 29. oktober 2012

Budapest - tjek..!

Så er vi kommet hjem til Steyr igen efter en fantastisk tur til Budapest. Har netop drukket en kop te, spist de sidste chokoladekiks, der ikke blev konsumeret på togturen og er igang med at tjekke Internettet igennem. Er noget træt og brugt, så er glad for, at skolen først starter kl. 14.40 for mit vedkommende i morgen. 
Vi har oplevet rigtig meget og nydt hinandens selskab og friheden ved at være internationale studerende på afveje... Der kommer selvfølgelig et længere oplæg omkring hele turen, men ville bare lige fortælle de bekymrede sjæle i DK, at jeg har det godt. 


Mens vi var i Budapest faldt den første sne i Steyr

3 kommentarer:

  1. Ih, det lyder lækkert! Skal love for at du er blevet globetrotter inden for de europæiske byer på det sidste. Har snaget i dine billeder - de er virkelig flotte. Og du ser super dejlig ud på dem :)

    Kan fortælle, at der faldt sne i sidste uge, det blev selvfølgelig ikke liggende, selvom frosten gjorde et ihærdigt forsøg på at efterligne den sibiriske kulde.

    Og appropos snefald, så falder julesneen jo på fredag ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak...!
      Men bliver lige nødt til at minde dig om, at du har lavet en anonym kommentar, så kan desværre ikke se hvem det er fra. Men går ud fra at der er faldet sne i DK.

      Slet
  2. Hov, undskyld! Det var fra din kære søster ;)

    SvarSlet