mandag den 28. januar 2013

Hyggeuge

Det var simpelthen så hyggeligt at have søster Maria på besøg og vi havde en rigtig fin tid her i Steyr. Hun kom som sagt tirsdag aften og vi tog afsted til Wien lørdag morgen. I mellemtiden har programmet stået på bowling, skøjter, gået tur over det hele, lidt shopping og cafébesøg. Alt sammen rigtig dejligt..!
Men lørdag stod der Wien på programmet. Den dag fik vi set sommerfuglehuset, Stephan Dom, Hofburg og den indre by. Vi havde booket os ind på et rigtig fedt hostel, hvor vi sov fra lørdag til søndag. Maria havde også en overnatning fra søndag til mandag, da hun havde et tidligt fly mandag morgen. 
















Søndag havde vi bestemt, at vi skulle i Zoo og det var en rigtig god beslutning. 
På grund af vintersæsonen var der nogle dyr, vi ikke kunne se, men vi så rigtige mange andre, så vi var bestemt ikke skuffet. 
Zoo ligger inde i Schönbrunn Slottet's park, som er kæmpe stor. Så da vi var færdige i Zoo, gik vi gennem noget af parken på vej hjem og det var så fint, når sneen lå over det hele. 


























Det var meget vigtigt for mig at se VM-finalen, da jeg næsten havde set alle kampene op til, og de havde jo været ubesejret... Lige indtil søndag.
ØV, hvor en kæmpe ydmygelse..!!! Jeg havde spurgt vores hostel, om de ville vise kampen, og det ville de godt. Men var nærmest pinlig over at være dansker efter 15 minutters spil, for har da aldrig set et dansk landshold lave så mange fejl og bare smide alt væk. Nej, hvor var jeg sur! Og i dag i skolen skulle Alfonso fra Spanien jo selvfølgelig lige gøre mig opmærksom på, at Spanien vandt guld, ikke Danmark. 
Men udover den kæmpe nationale skuffelse, så var den en rigtig dejlig tur, hvor der var skruet ekstra op for søster-hyggen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar