søndag den 15. december 2013

NU, kan jeg tage på juleferie

For i dag havde vi (endelig) alle rapportter og bilag udskrevet og sat fint i mapper. Det er en fantastisk følelse..! Så kan jeg endelig få plads i hovedet til at tænke på juleferie, mødes med vennerne, nytår og alt det sjove. 

Selvom jeg ikke er ingeniør endnu har i dag været første skridt mod det næste kapitel i mit liv og det er en blandet følelse. Jeg har bandet diverse semester projekter langt væk nogle gange (inklusiv dette) med tiden er nu alligevel gået al for stærkt. 
Dagen, hvor jeg stod med mit eget nøglebundt til min første lejlighed, følelse overhovedet ikke som 3½ år siden og glemmer ofte hvor meget jeg har oplevet i denne periode. 
I fredags blev det officielt at jeg skal starte på et nyt og spændende kapitel efter nytår. Jeg er blevet optaget på en kandidatuddannelse i Herning og har fået arrangeret en mentoraftale med Arla i Hosltebro. Så hvis I synes at Solbjerg er udkants-Danmark, så bare vent til I bliver inviteret på fødselsdag til sommer..!  
Men jeg glæder mig utrolig meget og er ikke i tvivl om at det er det rigtige for mig, det bliver nu godt at komme hjem til det danske igen.



mandag den 9. december 2013

Tidlig julegave

Jeg har simpelthen været så flink i år og forærede mig selv en ny telefon som en tidlig julegave. Ih, den er lækker! Det er bare super ærgerligt at det nye simkort ligger på Bøgevangen, men det er vist også fint nok for så kan jeg koncentrere mig om opgaven i stedet for.. Måske.. 

søndag den 1. december 2013

Julehygge

Glædelig 1. december og 1. Søndag i Advent

Selvom der bliver arbejdet hårdt med projektet for øjeblikket, er der nu alligevel tid til lidt julehygge. Vi har (desværre) måtte konstatere, at vi ikke komme til London for at se byens juledekorationer, så det næstbedste måtte være en adventsdekoration på Hancock Close her i julemåneden.