søndag den 21. juli 2013

Virtuelt postkort

Flyveren landede i går efter en rigtig dejlig ferie i det danske. Den startede med en uge i sommerhus i Klegod og sluttede af med en grillaften i København. Selvom det kun var en uge syntes jeg, at jeg nåede at få oplevet rigtig meget og der blev selvfølgelig skruet helt op for hyggen..! 
Ugen i sommerhus indeholdte alt det en ferie ved Vesterhavet burde - Spil, go' mad (masser af fisk), gårdbutikker, vandaktiviteter, gåture i klitterne og i år havde vi også 5xfødselsdags dag. 
Fredag tog jeg et tog mod København, hvor en veninde fra SDU havde inviteret til grillaften i hendes nye lejlighed. Det var en superhyggelig aften med fantastisk dansk sommervejr og dejlige mennesker..!



Sandskulpturer i Søndervig








Hygge i Sommerhus

Kajaktur











Vandski på Kabelpark i Hvide Sande







Sommerhygge i København

onsdag den 10. juli 2013

Søsterweekend

Så fik jeg sat mig ned og gennemgået weekendens billedere og må erkende, at vi ikke har brugt meget tid bag linsen. Vi har taget utrolig få billeder men hygget os utrolig meget... Og sådan en fordeling er vist den bedste. 

Maria ankom fredag aften til London og tilbragte natten på vores hostel. Lørdag morgen fandt jeg et tidligt tog og vi fandt hinanden om formiddagen hvorefter vejviseren var indstillet til Queen Elizabeth Olympic Park. Det er et kæmpe område, hvor det meste af sommerens OL foregik, og det er virkelig et lækkert sted. 
Selve koncerten var udendørs og vi havde mulighed for at sidde ned under hele koncerten, eller koncerterne. Da klokken blev 14 gik det første band på og indtil kl. 21 nåede vi at se 5 forskellige bands, så det var absolut fuld valuta for pengene. Hovednavnet sluttede en helt fantastisk dag af med et brag, hvor 16.000 mennesker skrålede og hoppede i kor. En af de bedste oplevelser til dato..!

Men weekenden blev også brugt på Science Museum, Natural History Museum, Convernt Garden, shopping, god mad, Hyde Park, Regent Park, is og masser af god søster hygge. Jeg siger hvert fald mange gange tak for en rigtig dejlig weekend, sætter meget pris på at nogen vil komme og besøge mig en gang imellem.

Queen Elizabeth Olympic Park











Science Museum





Natrual History Museum


Hyde Park


London Eye 

lørdag den 6. juli 2013

Søsterbesøg...!

Jeg havde simpelthen glædet mig så meget til denne weekend, da jeg får fint besøg fra Danmark. I går ankom søster til London og fik tjekket sig ind på det hostel vi skal bo på i vores forlænget weekend sammen.

Min dag starter med en lille togtur, hvorefter vi mødes på vores hostel og finder en metro mod Queen Wlizabeth Olympic Park og så står den på koncert resten af dagen...!! 
Ih, det bliver så godt..!