søndag den 30. juni 2013

Jeg har været på rov

Så blev det vist agurketid her på bloggen, men bruger undskyldning med at der har været travlt på arbejdet.. 

Fredag meget tidlig morgen, tog Eszter afsted på ferie til Rumænien i 10 dage og selvom hun er en rigtig dejlig person, så havde jeg glædet mig helt vildt til noget tid kun i mit eget selskab. Der er mange ting jeg savner her i England fra Danmark, og min egen lejlighed står højt på listen. Siden september har jeg lært, at når man bor sammen med andre (der ikke er ens familie), skal man virkelig skrue op for rummeligheden og være god til at sige 'pyt med det' inde i sit eget hoved.
Men indtil videre har vi fået samlivet til at fungere rigtig fint, og det tænker jeg også, at vi kan blive ved med.

Men for at vende tilbage til min fri-lørdag. Den blev brugt på at gøre alle de tingjeg ved, at Eszter aldrig ville gøre. Så jeg fik gjort hele lejligheden forårs(sommer)ren. Ovn, Emhætte, diverse afløb, vinduer, skabe & skuffer, pletter på gulvtæppet osv. Det var så rart, da jeg var færdig..!! Belønning for dagens arbejde var en ny nederdel fra H&M og guldbras til aftensmad, mmmhhh...
Da vi havde fantastisk vejr i går (ca. 22 grader), var det stadig lunt omkring kl. 20 så jeg besluttede at gå på rov og det gik ud over en hyldeblomst busk. 
Så nu har jeg hyldeblomstsaft og hyldeblomsteddike, der står og trækker, og hyldeblomst/vaniljesiruppen blev siet her til morges så den var klar til at komme på morgenmadden, der bestod af pandekager med jordbær.. 
Fik jeg sagt, at jeg er virkelig god til at hygge alene med mig selv..?

I dag siger vejrudsigten 25 grader og fuld sol, så har planner om en gåtur og at finde en bog og en grøn plet senere. Der skulle også gerne være tid til at skrive lidt bachelor projekt, da vi nu har fået godtænkt vores problemformulering. Hvis jeg kan finde en internetside, som viser touren skal det vist også skrives på dagen "to-do liste".



torsdag den 13. juni 2013

Den Store Bagedyst

I går var vi 7 personer fra arbejdet, der havde bestemt at afholde Arla's første Bagedyst..! Eller, det var hvert fald den første her i Aylesbury og det var en fantastisk en af slagsen.. 
Vi var to dansker, to svensker og 3 englændere så det var ikke kun præmierne der var på spil, det var også den national stolthed. Og når den ene svensker får importeret frisk gær fra Sverige til konkurrencen, så er der ikke længere tale en simpel bagedyst - Det er Den Store Bagedyst..!!!

Mikael, min chef, er fra Odense så han skulle selvfølgelig bage brunsviger. Men da man ikke kan få frisk gær herover, valgte han helt at droppe gær. Han er en super dygtig chef og virkelig skarp på rigtig mange punkter, men lige inden for bagning har han vist et par udviklingspunkter eller tre. 
Men for at holde det inden for de nationale rammer lavede jeg kagen alle dansker elsker - Jordbærtærte..!
Dysten skulle ende med vindere, i dette tilfælde én vinder for bedst smag, én vinder for flotteste og én "vinder" for den med laveste score. 
Jeg løb af med titlen for den flotteste og den samlet højeste score.
(Hvem siger at det ikke handler om at vinde, selvfølgelig gør det det..!) 

Men det var simpelthen så hyggelig en eftermiddag og folk er altid glade, når der er kage på kontoret. Og jeg elsker at bage så vil helt klart prøve at skubbe på for flere arrangementer som dette. Hvis der er en undskyldning for at lave jordbærtærte igen, så nupper jeg den straks..!

søndag den 9. juni 2013

Søndagsudflugt

I dag gik turen til High Wycombe, hvor Ezster og jeg havde planlagt en lille udflugt med madpakke og picnic tæppe ved Hughenden Manor. 
Det var et meget lille Manor (slot) samt have, men det var bestemt hyggeligt og vi havde en rigtig dejlig dag. Det er rigtig rart at se noget at landet vi bor i og få noget input, som ikke er Arla relateret, så vi blev enige om at gøre ligende mere ofte. Og så længe vejret er nogenlunde, er det bare med at nyde det, for her ved man aldrig hvornår solskinnet kommer igen..!





















søndag den 2. juni 2013

Det regner...

Ikke her i England med i Østrig, mere bestemt Steyr. 
Der er en del af de internationale studerende, som jeg var sammen med sidste semester, som har taget et ekstra semester i Steyr og de vist billeder fra i dag i Steyr. I dag har sirenerne tudet og alle har fået besked på at søge væk fra bycentrum, da vandstanden har steget 5 meter på 12 timer... Håber at de har pustet gummibådene op, for det her kan gummistøvler ikke klare.
Vi blev godt nok informeret, da vi startede i september, at dette kunne forekomme, men troede ikke helt på det. 
Efter at have set billeder tror jeg nu på det..! Ved godt at dette indlæg har intet med mig eller England at gøre, men synes simpelthen at det er så spøjs, at den by jeg boede i for ca. 4 måneder siden nu er blevet til Østrigs svar på Venidig.