mandag den 3. marts 2014

Pausebilleder

Der er gået lidt pause i bloggen og det bliver vist også status herfra for det næste stykke tid. Har ikke det samme behov for for at blogge efter jeg er kommet til Danmark, men måske kommer der et indlæg i ny eller næ.
Det går rigtig fint, både i Herning og i Holstebro og er ved at vænne mig til nyt studie, ny by og nyt arbejde. Hvis nogen savner en opdatering en gang i mellem er I meget velkomne til at skrive en mail, sende en sms eller foretage et opkald - jeg svarer på det hele..!









søndag den 2. februar 2014

Ny lejlighed

Så er jeg kommet godt på plads i lejligheden her i Herning med stor hjælp fra mor og far. Det er kun småting jeg efterhånden mangler, bla et sofabord men synes nu at den improviserede flyttekasse gør det meget godt.  
Billederne blev noget mørke men det er en rigtig dejlig lys lejlighed med god plads, både i værelset og i køkkenet. Indtil videre er jeg super glad for at være her og glæder mig rigtig meget til i morgen, hvor der er studiestart. Uh, det bliver spændende..!









lørdag den 25. januar 2014

Afslutning på et fantastisk kapitel

Så blev det vist tid til at få lidt op på bloggen igen efter en lang pause, som er grundet en periode med masser af fart og mange forandringer. Siden sidste indlæg fik jeg afleveret afgangsprojektet på universitetet, holdt jul samt nytår, tog tilbage til England, havde forældre på besøg, solgt bil, holdt afsked i Arla, eksamen (med et fint 10 tal!), ny lejlighed og dimission. 

For to uger siden fik jeg besøg fra Danmark til en forlænget weekend, hvor hovedmålet var at se mejeriet som jeg har bygget. Eller hvert fald hjulpet med til.. Og det er også de eneste billeder jeg fik taget fra den weekend. 
Udover mejeriet så vi teaterkoncerten "Let It Be", som var helt fantastisk! Et besøg på The British museum, Tower of London, Westminster Abbey og Covernt Garden blev der heldigvis også tid til. 













 


I dag blev et stort kapitel officielt afsluttet, da der var dimission i Odense. Vi var ca. 160 studerende for 7 forskellige linjer, der i dag kan kalde sig ingeniør. Nogen dimiterede som civil og andre med en Ph.d., men de fleste af os blev diplomingeniør i dag. Det var en rigtig hyggelig dag der bestod af taler, musikalsk indslag, overrækkelse af diplomer og en masse glade, unge mennesker. 
Det var noget specielt af skulle sige "hej" til mange af mine medstuderende efter 1½ år i udlandet og samtidigt skulle sige "held og lykke i fremtiden", men stræber bestemt efter at holde kontakten ved lige hos mange af dem.  




I næste uge starter et forhåbentligt lige så godt kapitel, da jeg overtager lejlighed i Herning og starter på kandidat den 3. februar. Det glæder jeg mig utrolig meget til, både ny (og min egen) lejlighed men også til ny uddannelse. Lejligheden er en 1 værelses med separat køkken som er rigtig lækkert og med ovn. Det glæder jeg mig..! 
Kandidaten har en lidt special opbygning, da jeg kun skal være på skolebænken 2 dage om ugen og resten af tiden skal foregå hos Arla på Holstebro mejeri. Jeg var til møde på Holstebro i går hvor vi gennemgik mine potentielle kommende arbejdsopgaver og semesterprojekter, og det lyder helt vildt spændende..! Derudover kan jeg bruge rigtig meget af min viden og erfaring fra England, så det er jo en win-win situation.